понеділок, 23 серпня 2010 р.

Інтернет-огляд

 Інформація - звідси

;;;;Трейлер фільму The Social Network, який розповідає історію створення соціальної мережі Facebook, викликав масу пародій з боку прихильників інших відомих проектів.

;;;;Мобільні оператори більше не зможуть дурити людей

;;;;28 серпня у Львові пройде дванадцятий Lviv Startup Club, на якому можна буде поспілкуватись на тему Інвестицій та інвесторів.

;;;;Вконтакте додав кілька нових функцій, зокрема, покращив роботу зі статусами та мікроблогами всередині соціальної мережі.

;;;;Засновники Google, Ларрі Пейдж та Сергій Брін, стануть героями повнометражного фільму, який буде знято за мотивами книги Кена Аулетта “Googled: Кінець світу, про який ми знали”.

;;;;Бегун розказав, яка реклама в інтернеті найдорожча

;;;;Ресурс Gizmodo опублікував цікаву інфографіку, в якій розповідається про інтернет як технологію – з часів його створення у далеких 60-х роках ХХ століття – і дотепер.

;;;;Google тестує новий вид відображення результатів пошуку, які оновлюються прямо під час набору пошукового запиту.

;;;;Журнал Newsweek вирішив покінчити з суперечками навколо теми протистояння паперових книг та е-рідерів, і створив спеціальну інфографіку, в якій детально розповідається про переваги і недоліки кожної з платформ.

;;;;33-річний житель Британії, Пол Сміт, зумів здійснити подорож трьома частинами світу завдяки Twitter – при цьому не витративши на неї жодного фунту.

;;;;Google підготував до Дня незалежності України спеціальний doodle – видозмінений логотип компанії стилізований під важливу подію.

Немає коментарів:

Дописати коментар