середа, 25 серпня 2010 р.

Репортаж@net

@Яндекс відкрив доступ до інформації про затори в містах України та Росії в рамках свого API-сервісу для Яндекс. Карт.

@Російський портал Rambler має наміри відмовитися від власного пошукового механізму, замінивши його на Google або Яндекс. Востаннє пошуковик порталу було оновлено у 2008 році, і він коштував власникам компанії $25 млн.

@14-річний житель Кувейту, Абдурахман Аль Занкі став одним з наймолодших у світі підприємців – його гру для iPhone, яку він зробив самотужки, завантажили понад 800 тисяч разів. Цікавитися розробкою сайтів він почав у 10 років, а згодом вирішив створити власну гру, яку зробив за 2 тижні.

@Євген Шевченко, керівник рекламної агенції Uamaster, у своєму блозі опублікував цікаві практичні розрахунки, які будуть корисні рекламодавцям. Євген порівняв дві схеми оплати реклами в інтернеті – за покази (CPM) і за кліки (CPC), навівши конкретні формули для визначення кінцевої ціни реклами.

@Відомий український інтернет-діяч Олексій Мась (автор banner.kiev.ua, Infostore, Mail.ua, Book.ua) наприкінці серпня проведе тренінг на тему стартапів та управління онлайн-проектами. Залишити заявку на участь в тренінгу можна в блозі Олексія http://alexeymas.livejournal.com/304989.html.

@В поштовому сервісі Gmail була покращена функція відміни надсилання листа, яка стала доступна користувачам цього року.

@Російський інвестиційний фонд Digital Sky Technologies перебуває на фінальній стадії переговорів щодо придбання останніх 20% соціальної мережі Одноклассники, які належать її засновнику Альберту Попкову.

Звідси

Немає коментарів:

Дописати коментар