вівторок, 17 серпня 2010 р.

Нове інтернетне

"""Денис Довгополий повідомив про офіційний старт роботи українського бізнес інкубатора Growthup.
Головний принцип роботи інкубатора – допомога стартапам в побудові компанії, підготовці документів, виходу на ринок. В рамках інкубатора створено набір семінарів і коучингових сесій, забезпечено доступ до експертів.

"""Сайт британської газети The Times втратив 1,2 млн відвідувачів з моменту введення платного доступу. А та аудиторія, яка залишилась, відтепер проводить вдвічі менше часу на сайті, ніж раніше.

"""Компанія Sophos, яка спеціалізується на питаннях ІТ-безпеки, повідомляє про поширення у соціальній мережі Facebook несправжньої кнопки Dislike, яку нібито можуть встановити користувачі.

"""Месенджер ICQ може відмовитися від співробітництва з Яндексом та Rambler-Media на користь компанії Mail.ru, з якою він входить до одного холдингу – Digital Sky Technologies.

"""Вчора в Державному комітеті підприємництва України відбулася друга зустріч представників ІТ-сфери з владою щодо обговорення проекту нового Податкового кодексу.
Зокрема, стало відомо, що версія кодексу, яка була опублікована на початку серпня, уже насправді не є актуальною. На галузь чекає кілька нововведень, які, найвірогідніше, уже не будуть суттєво змінені.

Детальніше - watcher.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар